1
1

Functie: Bedrijfsleider, eigenaar, dressuur- en springinstructeur.

Jarig op: 30 mei 1956

Opleidingen: HAVO en Instructeur Bedrijfsleider aan NHB Deurne

Specialiteit:

Lievelingsmanegepaard/pony: Babs

Extra informatie: Hallo, ik ben Frank en ben de eigenaar van Manege de Eenhoorn. Vroeger heb ik veel wedstrijden gereden op nationaal niveau. Vooral in het springen maar ook heb ik dressuurwedstrijden gereden. Voordat ik deze manege met Marlies startte hebben wij eerst nog een manege gehuurd. Dat was manege Nibbixwoud in Nibbixwoud. Daarna wilden we gaan uitbreiden en zijn we samen deze manege begonnen. Ik hoop dat jullie met veel plezier bij Manege de Eenhoorn kunnen lessen!

Frank Jansen
1
1

Functie: Bedrijfsleidster, eigenaresse, dressuurinstructrice, afgevaardigde PSV Hoorn en FNRS-zaken

Jarig op: 21 juni 1963

Opleidingen: NHB Deurne

Specialiteit:

Lievelingsmanegepaard/pony:

Extra informatie:

Marlies Jansen
1
1

Functie: Allround medewerkster, dressuur-, spring- en carrouselinstructrice

Jarig op: 31 januari 1987

Opleiding:
– NHB Deurne, MBO Paardenhouderij & Sport niv. 4
– ORUN dressuur specialisatie niv. 4
– Commandantencursus carrousel VCN / FNRS
– Sociale hygiëne
– Bedrijfshulpverlening

Specialiteit: Dressuur en carrousel

Lievelingsmanegepaard/pony:

Extra informatie:
Hallo! Ik ben Hannah en werk sinds 13 augustus 2007 op Manege de Eenhoorn. Ik heb de MBO niv. 4 opleiding Paardenhouderij & Sport gevolgd op NHB Deurne en deze succesvol afgerond. Ook heb ik mijn instructie vaardigheden verder uitgebreid met de ORUN opleiding (dressuur specialisatie niv. 4) in Ermelo. Ruim 8 jaar woonde ik op de manege. Inmiddels heb ik samen met mijn vriend Dexter een huis gekocht in Zwaag. Samen hebben wij 2 kinderen. Met mijn eigen paard Wieteke heb ik Z2 dressuur gereden. Ik hou van de veelzijdigheid van een manegebedrijf en ben super trots op mijn 4 carrouselgroepen. Ik wens iedereen veel plezier in de paardensport.
Met vriendelijke groet, Hannah

Hannah de Boer
1
1

Functie: Allround medewerkster, dressuurinstructrice

Jarig op: 5 november 1989

Opleiding:
– Manege instructie
– Bedrijfshulpverlening

Specialiteit: Energie omzetten in glitters

Lievelingsmanegepaard/pony: Harry

Extra informatie:
Mijn naam is Floss en ik werk sinds 2017 bij Manege de Eenhoorn. Hier kun je mij ten alle tijden vinden, want ik woon daar ook met veel plezier. Ik heb voorheen allerlei diploma’s gehaald en in verschillende branches gewerkt. Maar ik ben uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat mijn passie toch echt de paarden zijn. Het dressuur rijden heeft mijn voorkeur en ik heb de mazzel om een aantal van de sportpaarden hierin te mogen uitbrengen. Ik vind het heerlijk om me dagelijks te kunnen focussen op de lessen, klanten en de paarden en hoop jullie snel te zien op Manege de Eenhoorn!

Floss ter Bruggen
1
1

Functie: Allround medewerkster, dressuur- en springinstructrice en opleiden en uitbrengen van (jonge) sportpaarden in de wedstrijdsport: vooral springen, dressuur en als hobby eventing met Braveheart.

Jarig op: 9 april 1996

Opleiding:
– NHB Deurne, MBO Paardensport niv. 4
– Springen specialisatie niv. 4
– Bedrijfshulpverlening

Specialiteit: Springen en opleiden van jonge paarden

Lievelingsmanegepaard/pony: Alles wat goed kan springen 🙂

Extra informatie:
Hoi allemaal! Ik ben Nina en ik woon al mijn hele leven op manege de Eenhoorn want dat is van mijn ouders. Ik werk sinds 2016 op Manege de Eenhoorn. Ik heb de MBO niv. 4 opleiding Paardensport gevolgd op NHB Deurne en deze succesvol afgerond. Ik heb van jongs af aan altijd wedstrijden gereden met verschillende pony’s in de dressuur en springen. Nu ligt mijn voorkeur vooral bij het springen. Ik spring meerdere (jonge) paarden en deze verkopen wij dan weer. Met onze zelfgefokte Braveheart van de Eenhoorn heb ik 2x aan Jumping Amsterdam meegedaan, met dit paard spring ik in de hogere springsport. Ook leuk om te vermelden dat Braveheart nooit meer weg hoeft. Ik wens iedereen veel plezier in de paardensport!
Sportieve groetjes Nina.

Nina Jansen
1
1

Functie: Stalmedewerkster, tevens stalradio

Jarig op: 28 oktober 1997

Opleiding: Cognition, Language & Communication (beter bekend als ‘Iets met taal’)

Specialiteit: Het socialiseren van jonge paarden ( = veulens knuffelen)

Lievelingsmanegepaard/pony: Erik

Extra informatie: Hallo allemaal! Mijn naam is Agnes, en ik werk sinds September 2014 parttime op de manege. Daarnaast studeer ik momenteel aan de UvA in Amsterdam, maar ik woon nog bij mijn ouders in de binnenstad van Hoorn. Ik werk voornamelijk in het weekend en de avonduren, maar eigenlijk kun me bijna altijd wel ergens op stal vinden. Ik rijd paard sinds ik 9 jaar oud ben. Helaas heb geen eigen paard, maar heb wel het geluk een aantal lieve pensionpaarden bij te mogen rijden, waar ik erg blij mee ben. Ik heb niet echt wedstrijdambities (al heb ik wel het wereldrecord ‘Vliegensvlug Kuilbakken Vullen’ op m’n naam staan) maar geniet er wel heel erg van om steeds een stapje verder te komen met de training van een paard. En daarnaast geniet ik gewoon heel erg van zowel de paarden als de mensen op de manege. Zie ik jullie snel?

Groetjes, Agnes

Agnes Schuurman
1
1

Functie: Instructie

Jarig op:

Opleiding:

Specialiteit: 

Lievelings manege paard/pony:

Extra info:

Valery Smetz
1
1

Functie: Stalmedewerkster

Jarig op: 14 mei 2004

Opleiding: Bezig met de opleiding paardenhouderij en sport niv 4

Specialiteit: Cashboy aaien

Lievelingspaard/pony: Chester

Extra informatie: Ik ben Maritza en ik rij sinds ik 11 jaar was en werk nu 2 jaar op de manege. Ik doe op het moment de opleiding paardenhouderij en sport niv 4 op het Clusius College in Alkmaar. Met deze opleiding word ik instructeur, medewerker bij een sport- of trainingshal, groom van een (internationale) ruiter of stalruiter. Er zijn veel opties maar het allerliefste wil ik instructrice worden en paardentherapie geven. Voor paardentherapie moet ik nog wel nog een opleiding doen maar dat gaat helemaal goed komen. Ik heb dan misschien geen eigen paard maar ben wel heel blij dat ik 2 hele leuke pony’s mag bijrijden! Jullie kunnen mij zien in de avonduren en het weekend! Tot dan!

Maritza van Bommel

1
1

Functie: Stalmedewerker
Jarig op:
Opleiding:
Lievelings manege paard/pony:

Extra info:

Emma de Rijke
1
1

Functie: Stalmedewerker
Jarig op:
Opleiding:
Lievelings manege paard/pony:

Extra info:

Danny Jansen
1
1

Functie: Stalmedewerker
Jarig op:
Opleiding:
Lievelings manege paard/pony:

Extra info:

Maartje Schuurman
1
1

Functie: Stalmedewerker
Jarig op:
Opleiding:
Lievelings manege paard/pony:

Extra info:

Marlies Maas