Carrouselgroepen

Manege de Eenhoorn telt op dit moment vier carrouselgroepen onder leiding van commandante Hannah de Boer. 
Over alle groepen kunt u op deze pagina meer informatie lezen, scroll maar eens naar beneden…

Wedstrijden op ons terrein
Op zondag 19 mei 2019 hadden wij de eer een divisiewedstrijd te mogen organiseren voor de VCN. Dit was een fantastische dag, met bijna 300 paarden, meer dan 1200 bezoekers, 60 vrijwilligers, ruim 1000 livestreamkijkers over de hele dag, ontzettend veel complimenten en toen hebben de Pink Unicorns, als kers op de taart, deze wedstrijd ook nog eens dik gewonnen!

Op 29 april 2012 organiseerde Manege de Eenhoorn voor het eerst een carrouselwedstrijd van zo’n formaat op eigen terrein. Het was een zeer geslaagd evenement, waar niet alleen de deelnemers, maar ook wij als team van Manege de Eenhoorn enorm van hebben genoten!

Op 12 juni 2022 hebben we weer de eer om een divisie wedstrijd te mogen organiseren voor de VCN. Op deze pagina vind u ook daar binnenkort meer informatie over…

Op www.vcncarrousel.nl vindt u meer over de Verenigde Carrousel Clubs van Nederland. Hier vindt u algemene informatie, startlijsten, uitslagen, het reglement en meer..

Lijkt carrouselrijden jou ook leuk?
Indien je de 3 gangen goed beheerst, niet bang bent, netjes kunt doorzitten en een teamspeler bent, kan je altijd informeren naar de mogelijkheden bij commandante Hannah. Er komt veel kijken bij carrouselrijden, daarom heeft Hannah een handboek gemaakt, waar alles in staat omschreven van regels tot gebruiken etc. Deze kunt u inzien op de manege of digitaal opvragen via Hannah.

Wil je deze carrouselgroepen helpen of sponsoren?
Sponsoren en vrijwilligers zijn van harte welkom!
Er komen vele kosten bij de carrousel, voor bijvoorbeeld alle materialen en onze creatieve thema’s voor de Prix d’ Elegance tot het vervoer van de paarden naar wedstrijd. Elk bedrag van groot tot klein is welkom om deze fantastische sport voor iedereen haalbaar te houden. Ook hebben we veel aan extra hulp in de voorbereiding of op wedstrijd. Informeer bij Hannah wat u voor ons zou kunnen betekenen.

Onze sponsoren:
Manege de Eenhoorn   www.manege-de-eenhoorn.nl
Octant Mondzorg  www.octantmondzorg.nl
D.R.T. Kingma schilderwerken
en anderen…

Alle Carrouselgroepen zijn hun sponsoren, fans en vrijwilligers ontzettend dankbaar!!!

Veel plezier in de paardensport en graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Hannah de Boer
Commandante

Hier is ons mail adres voor eventuele vragen
carrouselcommandante@hotmail.com

12 juni 2022 – VCN wedstrijd – 1e en 2e divisie

Zeer binnenkort kunt u hier uitgebreide informatie lezen over de VCN divisie wedstrijd op ons terrein!

2022-Startlijsten-tbv-pdf

Sponsoren

First things first…
Maakt u zich geen zorgen over de toilet en hygiëne mogelijkheden 12 juni… Dankzij Jongewaard verhuur uit Oosterblokker zal er geen lange wachtrij zijn!!
https://www.jongewaardverhuur.nl/