Carrouselgroepen

Manege de Eenhoorn telt op dit moment vier carrouselgroepen onder leiding van commandante Hannah de Boer. 
Over alle groepen kunt u op deze pagina meer informatie lezen, scroll maar eens naar beneden…

Wedstrijden op ons terrein
Op zondag 19 mei 2019 hadden wij de eer een divisiewedstrijd te mogen organiseren voor de VCN. Dit was een fantastische dag, met bijna 300 paarden, meer dan 1200 bezoekers, 60 vrijwilligers, ruim 1000 livestreamkijkers over de hele dag, ontzettend veel complimenten en toen hebben de Pink Unicorns, als kers op de taart, deze wedstrijd ook nog eens dik gewonnen!

Op 29 april 2012 organiseerde Manege de Eenhoorn voor het eerst een carrouselwedstrijd van zo’n formaat op eigen terrein. Het was een zeer geslaagd evenement, waar niet alleen de deelnemers, maar ook wij als team van Manege de Eenhoorn enorm van hebben genoten!

Op 12 juni 2022 hebben we weer de eer om een divisie wedstrijd te mogen organiseren voor de VCN. Op deze pagina vind u ook daar binnenkort meer informatie over…

Op www.vcncarrousel.nl vindt u meer over de Verenigde Carrousel Clubs van Nederland. Hier vindt u algemene informatie, startlijsten, uitslagen, het reglement en meer..

Lijkt carrouselrijden jou ook leuk?
Indien je de 3 gangen goed beheerst, niet bang bent, netjes kunt doorzitten en een teamspeler bent, kan je altijd informeren naar de mogelijkheden bij commandante Hannah. Er komt veel kijken bij carrouselrijden, daarom heeft Hannah een handboek gemaakt, waar alles in staat omschreven van regels tot gebruiken etc. Deze kunt u inzien op de manege of digitaal opvragen via Hannah.

Wil je deze carrouselgroepen helpen of sponsoren?
Sponsoren en vrijwilligers zijn van harte welkom!
Er komen vele kosten bij de carrousel, voor bijvoorbeeld alle materialen en onze creatieve thema’s voor de Prix d’ Elegance tot het vervoer van de paarden naar wedstrijd. Elk bedrag van groot tot klein is welkom om deze fantastische sport voor iedereen haalbaar te houden. Ook hebben we veel aan extra hulp in de voorbereiding of op wedstrijd. Informeer bij Hannah wat u voor ons zou kunnen betekenen.

Onze sponsoren:
Manege de Eenhoorn   www.manege-de-eenhoorn.nl
Octant Mondzorg  www.octantmondzorg.nl
en anderen…

Alle Carrouselgroepen zijn hun sponsoren, fans en vrijwilligers ontzettend dankbaar!!!

Veel plezier in de paardensport en graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Hannah de Boer
Commandante

hc.db@ hotmail.com

12 juni 2022 – VCN wedstrijd – 1e en 2e divisie

Wij zijn zeer verheugd en vereerd om deze dag weer te mogen organiseren voor de VCN! Maar liefst 18 groepen komen bij ons rijden in de 1e en 2e divisie. Een ontzettend druk en geweldig leuk evenement!

Zo´n fantastisch evenement als deze is onmogelijk zonder vrijwilligers!
Wij zijn ontzettend trots en dankbaar dat we zo veel lieve mensen om ons heen hebben die willen helpen zo´n dag als deze een succes te maken.

Klik hier voor de startlijst: 2022-Startlijsten-tbv-pdf   

Ook hebben we diverse FaceBook pagina´s met informatie:
Manege de Eenhoorn
Carrousels van de Eenhoorn 
De wedstrijd 12 juni 2022

Livestream

Net zoals in 2019 hebben we zondag weer een livestream! De link hiervan zal worden gecommuniceerd via onze Facebook pagina.  Bij ons wordt de livestream niet door InBeeld.tv verzorgd, maar door onze super vrijwilligers Remy & Cindy.

Aangezien dit al opgezet was is in goed overleg met InBeeld.tv besloten om dit zo te houden.  Ook onze livestream is achteraf terug te kijken. De proeven worden per groep op YouTube gezet.  De video’s zijn hopelijk vanaf maandag avond te zien op   Remy Bien – YouTube

We zijn ontzettend trots en dankbaar dat Remy & Cindy de livestream en het geluid deze dag weer verzorgen!

Aandachtspunten:

  • Geen paarden/pony’s aaien van andere groepen en van de manege in verband met gezondheid risico’s.
  • Het is niet toegestaan eigen consumpties te nuttigen in de omgeving van onze kantine/terrassen.
  • Honden zijn toegestaan op het terrein mits aangelijnd en rustig onder controle. We willen u vriendelijk verzoeken de hond thuis (of bij een oppas) te laten wanneer dit mogelijk is.
  • Voor het parkeren rekenen wij €2,- per auto.
    Door middel van uw nummerbord maakt u kans een leuke prijs kunt winnen bij de prijsuitreikingen.
  • De groepen betreden de rijbaan bij K. Bij het uitstappen kunnen de paarden water drinken.
  • Er worden tijdens het evenement foto- en video-opnames gemaakt.Bij betreden van het terrein gaat eenieder ermee akkoord dat deze beelden via social media getoond worden.

We willen de commandanten vriendelijk verzoeken om alle informatie goed te communiceren met ruiters, vrijwilligers, supporters en overige bezoekers.

Sponsoren

Ook de sponsoren zijn onmisbaar!
Materialen, aankleding, bedankjes, e.d. Net dat beetje extra!
Ontzettend grote dank aan:


First things first…
Maakt u zich geen zorgen over de toilet en hygiëne mogelijkheden 12 juni… Dankzij Jongewaard verhuur uit Oosterblokker zal er geen lange wachtrij zijn!!  https://www.jongewaardverhuur.nl/


Octant mondzorg biedt zeer brede, goede professionele tandheelkundige zorg!  https://www.octantmondzorg.nl/


Klusbedrijf Grosmann verzorgt vele soorten projecten!
Verbouw, aanbouw of nieuwbouw… bijna alles is mogelijk!
http://www.klusbedrijfgrosmann.nl/


De best elektrotechniek werkt het beste!
Slim denken is slim schakelen. https://www.debest-elektro.nl/